• FLABéLOS
  • FLABéLOS

   FLABéLOS, kortól és súlytól független: 10 perc alatt egy közel 1 órás testedzés

   A QuickHair oktogoni szépségszalonjában az elérhető szolgáltatások között szerepel a FLABéLOS is, mellyel kényelmesen, egyszerűen és hatékonyan fogyhatunk. Emellett a test átmozgatásával az általános kondíciónk szintén javulhat, pótolván a mozgáshiányt, megelőzve az ezzel kapcsolatos megbetegedéseket. 

   A FLABéLOS használatával 10 perc alatt egy közel 1 órás edzésnek megfelelő izommunkát végezhetünk. A gép igazi ereje abban rejlik, hogy a billegő mozgás ideje alatt az izom-összehúzódások száma többszöröse annak, mint bármely más hagyományos sport esetében. Használata sokkal kevésbé fárasztó, és azok is igénybe vehetik, akik az idősebb korosztályt képviselik, vagy épp nagy túlsúllyal küszködnek, nehézkes, fájdalmas számukra a testedzés. 

   A FLABéLOS hatékonyságát jól prezentálja az a tény, hogy már egy alkalom után is érezhető a hatás. Az emésztés is felgyorsul, és ne aggódjunk, ha a bőrünk bizonyos pontjai viszketni kezdenek, mivel a gép fokozza a véráramlást. 

   A 10 alkalmas havi bérlet használatával nemcsak a közérzetünk válik jobbá, miközben energikusabbak leszünk, valamint a mozgás is jobban esik, hanem a bőrünk is egy pozitív átalakuláson megy keresztül a méregtelenítési folyamatok reakcióba lépésével. 

   Néhány hónap után pedig úgy érezhetjük, mintha kicseréltek volna bennünket. A  FLABéLOS rendszeres aktív használatával kilóktól szabadulhatunk meg, és az izmaink is feszesebbé válnak a kisimult bőrünkön. 

   Árak:

   1 alkalom (10 perc): 500 Ft

   10 alkalmas havi bérlet  (napi 1x belépéssel 10 perc): 4000 Ft

   Nyugdíjas bérlet  (napi 1x belépéssel 10 perc): 4500 Ft

   Korlátlan havi bérlet (napi 1x belépéssel 10 perc): 5000 Ft

   Korlátlan, páros havi bérlet (napi 1x-i, 2x-i belépéssel 10 perc, 2 főre): 6000 Ft