• Munkáink
  • o
  • w
  • Varázsoljunk hosszú hajból rövidet

   Rövid hajból hosszút természetes módon nemigen lehet varázsolni, de hosszúból rövidet már igen! A legtöbb esetben komoly elhatározást jelent, ha megválunk egy régóta növesztett és óvott hosszú hajtól, így a szakértelem és a bizalom még fontosabb.

   A Quick Hairnél professzionális szakmai konzultációt is biztosítunk a vendégeink számára, természetesen teljesen ingyenesen: munkatársaink megvizsgálják a haj szerkezetét, a lehetséges színkombinációkat, technikákat, és minden olyan kiemelten fontos apróságot, ami a tökéletes végeredményhez szükséges.

  • Balayage frizura

   Minden nap lehet egy apró okunk arra, hogy mosolyogjunk! Kedves Vendégünk boldogan állt nekünk modellt, miután kolléganőnk elkészítette számára a balayage frizurát, ami nagyszerű összhangot mutat a karakterével. Egy technika, mely egy végtelenül természetes, és letisztult hatást kölcsönöz.  

  • Egy hétindító frizura

   Egy hétindító frizura a Quick Hair-nél! Kolléganőnk munkája a Móricz Zsigmond körtéren található szépségszalonunkból. Trendek jönnek-mennek, de vannak közülük, amik képtelenek kikopni a divatból, miközben újra és újra megújulnak.

   Szép lassan 10 éve, hogy az ombre divattá vált Magyarországon, és még ennyi idő után is népszerű a vendégek körében. Ha valami újat szeretnél, de nincs konkrét ötleted, a Quick Hair fodrászai ebben is segítenek, akik folyamatosan követik a trendek alakulását, hozzáadva a saját egyéniségüket. Ne feledjétek, egy kiváló fodrásznál nincs két ugyanolyan frizura.

  • Egyedi végeredmény

   Hány olyan pillanatban volt már részünk, amikor „szembe jött” velünk ugyanaz a cipő, ruha vagy frizura... A QuickHair-nél a kolléganőink gondoskodnak arról, hogy a lehető legegyedibb végeredményt kapjátok meg, színben és stílusban is.

  • TÉLI / TAVASZI átalakulás

   Nem bírunk betelni az ehhez hasonló átváltozásokkal, amik remek szakmai kihívást is jelentenek, mivel a tökéletes végeredményre törekszünk. Az ingyenes konzultáció során fodrászaink nemcsak a lehetséges színekről egyeztetnek Veled, hanem a haj szerkezetéről is, hogy a lehető legjobb kezekbe kerülj. 

   Vendégünk „téli/tavaszi” teljes átalakulása két lépésben valósulhatott meg az egyenletesebb színpigmentek érdekében. 

  • A hosszú haj praktikái

   Nagyon sok nő szeretne hosszú hajat, de ehhez nem rendelkeznek a szükséges információkkal, hasznos praktikákkal. A QuickHair ebben is szeretne Nektek segíteni, mivel a folyamatos professzionális képzés alatt álló fodrászaink számos remek tippel szolgálhatnak, kiegészítve mindezt a különleges termékeinkkel.

  • Egy különleges fonás Valentin napra

   Egy különleges fonás Valentin napra. A Móricz Zsigmond körtéren (Bartók Béla út 50.) lévő szalonunkban dolgozó kolléganőnk az egyszerűséget ötvözte a látványos kreativitással. Ezzel övé lett a nap fonása!

  • Napolaj, strandkendő, papucs …

   Napolaj, strandkendő, papucs … 

   Hamarosan indul a repülőd, de mégis hiányérzeted van? Ugorj be hozzánk egy gyors és frissítő hajfonásra, mellyel teljessé válik a nyári lista! Legyen egyszerű, vagy nagyon egyedi a kérésed, mi megvalósítjuk azt, úgy, ahogyan azt elképzelted.

   A QuickHair három szépségszalonban vár bennetek a hét majdnem minden napján – a Westendben lévő szalonunk vasárnap is nyitva tart.

  • Egyszerű, és oly nagyszerű!

   Egy könnyed és stílusos frizura, mivel sok alkalommal a minőségi egyszerűség az, amitől valami természetessé és nagyszerűvé válik, akárcsak az alábbi munkánk láttán.

  • Profi szakemberek várnak

   Szépségszalonjainkban nem kifejezetten női vagy férfifodrászok dolgoznak. 

   Profi szakemberek várnak benneteket, akik mindig hoznak magukkal valami új, trendi, egyedi vonalat, aminek sok férfi is örül! Merjetek kilépni a komfortzónátokból – Ti hozzátok az alapot, a többit pedig csak bízzátok ránk!

  • Nemcsak egy stílus létezik

   Nemcsak egy stílus létezik, melyek ugyan különbözőek, azok remekül megférnek egymás mellett és végül valami újat, egyedit hoznak létre. Semmi sem akadályoz meg bennünket abban, hogy feldobjuk egy kis extrával a vendégeink frizuráját.

  • Szabadkezes melírtechnika

   Amikor bizalmat szavaztok nekünk, mi valóban arra törekszünk, hogy adjunk Nektek valami különlegeset, ami szebbé teszi a következő napjaitokat. Emiatt a fodrászaink folyamatosan képezik magukat.  Íme egy szabadkezes melírtechnika végeredménye. Az alap egy natúr barna haj volt, melyből ez a csodálatos világos szőke szín lett.

  • Egy különleges hajsütési technika

   Egy különleges hajsütési technikával akár ilyen extra göndör hajat is tudunk készíteni számotokra. Mindhárom szépségszalonunkban várunk benneteket a különböző szolgáltatásainkkal.

  • Gőzerővel üzemelünk

   A Westendben lévő szépségszalonunk is gőzerővel üzemel, várja a vendégeit. Ezen szalonunk különlegessége, hogy VASÁRNAP IS NYITVA TART, így a hét minden napján várunk Titeket.

  • Precíz és látványos fonás

   Egy precíz és látványos fonás mindig kortalan, évszaktól és időjárástól független a QuickHair szalonjaiban, ahol Ti, a kedves Vendégeink döntik el, hogy épp milyen kort írunk vagy mely évszakról van szó.  Mi pedig segítünk Nektek ebben!

  • Legyünk elégedettek

   Egy fodrász igazán akkor lehet elégedett a munkájával, ha a vendég is az. 

   Ez mindennél fontosabb számunkra, és a munkáink során nagyon törekszünk arra, hogy igazán elégedetten álljatok fel a székből. Ha jó kezekbe kerül a festék, és ügyes a technika, akkor ilyen is lehet a végeredmény.

  • Menyasszonyi konyt

   Menyasszonyként különösen nehéz lehet a frizura kiválasztása, hiszen azon a bizonyos napon mindennek tökéletesnek kell lennie! 

   A QuickHair szépségszalonjaiban nagy figyelmet fordítunk erre, és az ingyenes konzultáció során minden segítséget megadunk Nektek, hogy elégedetten álljatok az oltár elé.

  • A Nők egyik nagy kedvence a QuickHair-nél!

   A Nők egyik nagy kedvence a QuickHair-nél!

   Nincs is megigézőbb és vonzóbb, amikor egy nő szempillái ragyogóan mutatnak, még a hétköznapokon is! A műszempilla nem mindenkinél éri el a kellő hatást, és az igazi pillákra is roncsoló hatással lehet. A szempilla festésével pedig nehéz, időigényes kihozni a maximumot.

   A szempilla-lifting jelenti az igazi megoldást, mely egyrészt nem károsítja a pillákat, másrészt ez a dauerrel szemben nemcsak a pillák végeit göndöríti, hanem a szálak egészére hat, miközben a felvitt szilikon védőréteggel gyengéden lágyítja azokat. A végeredmény káprázatos, és a hatás több mint 2 hónapon át is tarthat.

  • Ne bízd az erős szélre

   Ne bízd az erős szélre a frizurádat, helyette inkább térj be hozzánk a QuickHair-be, ahol akár bejelentkezés nélkül is fogadnak a fodrászaink, akik nemcsak jókedvűek, alkotni is nagyon szeretnek. Várakozás közben, vagy a frizurád elkészülte után pedig vendégünk vagy egy forró, és nagyon ízletes kávéra az emeleten.

  • Várjuk férfi vendégeinket is!

   QuickHair, nemcsak a szépülni vágyó és magukra igényes nőknek... 

   Szépségszalonjainkban természetesen a férfi vendégeinket is várjuk: aktuális trendek, gyors és precíz vágások, festések, akár bejelentkezés nélkül!