• Termékajánló
  • o
  • w
  • m
  • j
  • Ez a kategória üres...
  • Vagheggi
   • Fény-és bőrvédelem

    Félted a bőröd a magas és káros napsugárzás miatt? A QuickHair ebben is segít Neked! Fény-és bőrvédelem a legmagasabb szinten, nemcsak Nőknek!

    A Vagheggi Hungary minden szempontból az élvonalat képviseli a bőrünk ápolásában, védelmében és a termékei közül sok nemcsak a Nők számára lehet hasznos, ami igazán jó hír az igényes, és azon férfiak számára, akiknek valóban fontos a bőr ápolása és annak megóvása.

    Az idei nyár rendkívül hirtelen köszöntött be, ami természetesen sok veszélyt hordoz magában. A napbarnított bőr mindig magabiztosságot ad, ám hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy mint mindennek, ennek is ára van. A QuickHair ebben szeretne most segítséget nyújtani a női és férfi vendégeinek!

    A Vagheggi nagyon sok időt és energiát áldoz a különböző kutatásokra és fejlesztésekre, hiszen ez az iparág is folyamatosan fejlődik, ami által a vásárlók egyre magasabb és magasabb minőséget kapnak a pénzükért cserébe. A legújabb termékbemutatónk nem is lehetne aktuálisabb az erős és káros sugárzások miatt, amik nemcsak a tenger-vagy más vízparton érhetnek bennünket, hanem a nyílt utcán is.

    A komplett innovatív fényvédő termékcsaládot a napozáshoz fejlesztették ki, melyek garanciát jelentenek a biztonságra, valamint emellett minden minőségi kvótának megfelel. A Nikkel és bőrgyógyászatilag is tesztelt UVA és UVB fotóstabil fényszűrűvel rendelkező termék egyik legnagyobb előnye, hogy az nem halmozódik fel a bőrben.

    Többek között ez a készítmény is elérhető/rendelhető a szépségszalonjainkban. Keressetek bennünket bizalommal a további tájékoztatás érdekében is!

   • A feszes, friss és hidratált bőr titka

    A feszes, friss és hidratált bőr titka – egy igazi „csodafegyver” NYÁRRA?!

    Ezúttal egy olyan újdonságot hoztunk el számotokra, amivel egészen egyszerűen és gyorsan érhettek el remek hatást a bőrötökön. A bőr ápolása nagyon fontos, hiszen az folyamatos „támadásoknak” van kitéve a különböző kórokozók, vagy az egyszerű piszok esetében is. Az alapvető tisztálkodás azonban önmagában még nem „csodaszer”!

    Ebben nyújt nagy segítséget a Vagheggi Intense River krémje, mely nemcsak megvédi a bőrt, hanem azt ragyogóvá, feszessé és simává teszi. Emellett frissességet és hidratációt is biztosít az azonnal beszívódó zselés emulziójával, ami egész napi védelmet nyújt, különösen ezeken a meleg nyári napokon. Az eredmény pedig önmagáért beszél, hiszen a krém használatával a ráncok kisimulnak, miközben ellensúlyozza a fentebb említett környezetszennyezés okozta káros hatásokat. Egy nehéz nap után az ember legjobb barátja lehet: lifting-hatás az arcon, azonnali frissesség érzetet nyújt.

    A termék hatóanyagai között szerepel a “Criollo Porcellana”, melyet a „kakaók királyának” is neveznek, ami amellett, hogy növeli a bőr rugalmasságát, egyúttal csökkenti a különböző okoskészülékek, vagy computerek által kibocsájtott kék fény okozta károsodást. Az energetizált tengervíz pedig egyfajta láthatatlan pajzsot von a bőr felületén, valamint a mélyebb rétegekben, megkötve és semlegesítve a felszívódó káros anyagokat.

    Ez a termék is megvásárolható/megrendelhető a QuickHair szalonjaiban! Érdeklődj bátran, mi itt vagyunk!

  • Matrix - Biolage
   • Egy igazi „varázsszer”, nemcsak a bőrödre

    Egy igazi „varázsszer”, nemcsak a bőrödre

    A QuickHair mindig erősen törekszik arra, hogy a lehető leghatékonyabb, de ezzel együtt a lehető legtermészetesebb és legminőségibb anyagokat használja a szolgáltatásai során. Önmagában egy szép, precíz és gyors munka nem elegendő számunkra, mert a vendégeinknek ennél többet, jobbat szeretnénk adni.

    A kókuszolaj nemcsak a bőrünkre van jó hatással, hanem a hajunkra is. A benne lévő laurinsavnak köszönhetően is hidratáló hatással bír a fejbőrünkre, valamint a korpa elleni harcban szintén segítséget nyújthat, akárcsak a hajhullás, a kopaszodás lassításában, ami egy újabb remek érv a használata mellett.

    Nyáron a hajunk sok veszélynek van kitéve az erős napsugárzás miatt, de a kókuszolaj részben „védőhatással” is bír, így a frizuránk fényes marad. Használatától nemcsak fényesebb lesz a haj, hanem puhább, egészségesebb, valamint markánsabb is. Mint minden esetében, azonban itt is fontos a mérték, amiről a fodrászaink tájékoztatást adnak a vendégeinknek.

   • A kedvenc wax-és zselécsomagotok, egy helyen!

    Kedves férfi vendégeink, FIGYELEM! A kedvenc wax-és zselécsomagotok, egy helyen!

    Az új termékajánlónkban a Matrix termékcsaládját mutatjuk be Nektek, aminek a középpontjában a legpraktikusabb és leglátványosabb készítményeket tekinthetitek meg, melyek bármelyik szalonunkban elérhetőek, megrendelhetőek.

    A csomag tagjai külön-külön is megvásárolhatóak, melyeket úgy fejlesztettek ki, hogy azok a természetes tartást sugallják, anélkül hogy a hajunkat merevnek és összeragadtnak éreznénk. 

    A csomagban található termékek nedves és száraz hajon is tökéletesen használhatóak:

    OVER Achiever: Wax, krém és paszta egyben, melynek használatával a maximális textúrát és az erős rögzítést érhetjük el. Ez a 3 az 1 termék az, mely mindent tartalmaz, amire szükségünk lehet: wax szintű tartósság, újradolgozható, tökéletesen szétoszlik, nem ragad.

    SHAPE Switcher: Egy formázó paszta tökéletes tartással és textúrával. Az egyik legjobb tulajdonsága, hogy formázható és könnyen eldolgozható.

    SUPER Fixer: Extra erős tartást biztosító zselé, merev és összeragadt haj érzete nélkül. Emellett fényt ad a hajnak, és könnyen kimosható.

   • Professzionális hajápolás

    Professzionális hajápolás, mert a VENDÉGEINK megérdemlik

    Egy újabb nagyszerű és hatékony termékcsaládot szeretnénk bemutatni Nektek, ami természetesen mind a 4 (!) szalonunkban elérhető: Jászai, Oktogon, Westend, Móricz. A QuickHair nemcsak az aktuális trendekre helyez különösen nagy hangsúlyt, hanem a fodrászai által használt termékekre is, melyek közül a„1 KEEP ME VIVID” lamináló spray az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldást kínálja a merészebb, igényes hajszín kivételes ápolására. Emellett a formulában lévő ápoló anyagok miatt különösen puhává és selymessé teszi hajat, így nemcsak látványra, de tapintásra is tökéletes az érzés.

    Szolgáltatásaink között szerepel a SZÍNLAMINÁLÁS is a Keep Me Vivid termékekkel, amik csak fokozzák a hatékonyságot. Látványos, és az érzés önmagáért beszél, amit mindenképpen érdemes kipróbálnotok. A nyár és a nagyon jó idő közeledtével ez még inkább szembetűnő lehet.

    Keressetek bátran bennünket, a hét majdnem minden napján a rendelkezésetekre állunk: a Westendben vasárnap is.

   • A tökéletes sampon az igényes hajszín megőrzéséért?

    A tökéletes sampon az igényes hajszín megőrzéséért?

    A QuickHair minden területen igyekszik a lehető legjobbat és legtöbbet adni a vendégeinek. Ez természetesen a szalonjainkban használatban lévő termékekre, termékcsaládokra is igaz, amik nemcsak a szolgáltatások során kerülnek felhasználásra, hanem egyúttal otthonra is megvásárolhatóak a JÁSZAIN, az OKTOGONON, a MÓRICZON, vagy a WESTENDBEN található szépségszalonunkban. 

    Hiba lenne azt gondolnunk, hogy egy hajvágással, szárítással, vagy egyéb más szolgáltatás igénybevétele után már nem kell törődnünk a hajunkkal. A QuickHair ebben is segítséget nyújt a különböző termékeivel, amik közül az egyik kedvenc a „TOTAL RESULTS – KEEP ME VIVID sampon, melynek középpontjába az igényes hajszín megőrzését helyezzük, ami az egyik legfontosabb. A szulfátmentes samponok egyik legújabb generációja, ami meghosszabbíthatja a gyorsan fakuló árnyalatok megmaradását.

    A termék hatékonysága igen széles skálán mozog, így nemcsak a nehezen megőrizhető hajszínre koncentrál, hanem ezzel együtt ragyogást, puhaságot és frissességet kölcsönöz, megtartván a kellemes érzést a fejbőrünkön. Ebben nyújt még segítséget a különleges ILLATANYAG, benne a créme brulée-vel, a sós karamellával, a szantálfával, valamint a fehér pézsmával.

    HASZNÁLATA rendkívül egyszerű: vigyük fel a hajra, majd habosítsuk fel, és ezt követően öblítsük le.

   • Fodrász-tipp – áttörés a haj regenerálásában

    Fodrász-tipp – áttörés a haj regenerálásában

    A QuickHair-nél nagyon törekszünk arra, hogy a vendégeink a legmagasabb és legjobb minőséget kapják, ami a különböző termékcsaládokra is igaz, melyek mind megvásárolhatóak, vagy akár rendelhetőek a Jászain, a Móriczon, az Oktogonon, valamint a Westendben található szalonjainkban.

    Ezúttal a BIOLAGE termékcsaládját mutatjuk be számotokra a samponnal, a balzsammal/kondicionálóval, valamint a hajszerkezetet megújító spray-vel. A pro-kreatin + selyem tartalmú összetétel célzott segítséget nyújt a kémiai szolgáltatások által igénybe vett haj megerősítésében, valamint segít ismét egyenletesen hidratálttá tenni a hajat.

    SAMPON

    Szulfátmentes, gazdag habzású sampon, mely segít megőrizni a kémiailag igénybe vett hajszálak épségét. Kellő mennyiségű sampont vigyünk fel a nedves hajra, habosítsuk fel, majd alaposan öblítsük le. Ha szükséges, akkor ismételjük meg a műveletet.

    BALZSAM/ KONDICIONÁLÓ

    Hidratálja és lesimítja a kémiailag igénybe vett hajat, miközben táplálja a hajszálakat, és segít megelőzni azok további sérülését, károsodását, megőrizve a haj selymességét és kezelhetőségét. Samponnal megmosott hajra vigyük fel, majd alaposan öblítsük le.

    HAJSZERKEZET MEGÚJÍTÓ SPRAY

    Azonnali ragyogást, selymességet és kezelhetőséget biztosít. Emellett megszelídíti a göndörödő, szöszös tincseket és a szálló hajszálakat, miközben mélyen táplálja a hajat, megakadályozva a kreppesedést. Nedves, és száraz hajra egyaránt használható.